Ons aanbod


In drie overzichtelijke stappen stellen we jouw dashboard samen. Voor meer rust, een beter plan om jouw ideale leven te bereiken. Met de zekerheid dat je financiële risico’s in kaart hebt gebracht en afgedekt. Jij bent de regisseur. Wij helpen je om een duidelijke stip op de horizon te zetten, zodat jij je zakelijke en financiële keuzes daarop kunt afstemmen.
1

Verwondering

De eerste stap naar het waarmaken van je ideale leven is om te weten wat je wil bereiken. Wat wil je voelen, wat wil je ervaren? Hoe zou je dat invullen als er geen financiële drempels zouden zijn? Wil je meer tijd voor je partner, gezin of vrienden? Ben je op zoek naar vrijheid om te werken waar, wanneer en tot welke leeftijd jij kiest? Of ga je voor een tweede woning? Als je het kunt dromen, kun je het waarmaken. De privé-strategen helpen je om je doelen onder woorden te brengen. In heldere, doelgerichte taal.
2

Verantwoordelijkheid

In deze fase komt het aan op keuzes maken. Wat moet je doen en laten om jou – en je bedrijf en je naaste omgeving – dichterbij je doelen te brengen? Hoe zorg je dat je onderneming waardevoller wordt voor jou? Hoe ga je je tijd, aandacht, talent en hulpmiddelen optimaal inzetten? Wat zijn de financiële consequenties en hoe kunnen we (automatisch) bepaalde risico’s al afdekken? Samen formuleren we een toekomstbestendige strategie. Met een krachtig specialistenteam voor begeleiding en advies voor elk scenario.
3

Veerkracht

Er leiden meerdere wegen naar Rome. Een heldere strategie helpt je om betere keuzes te maken om je doelen te bereiken, met minder ontregelende verleidingen. We kunnen verrassingen, tegenvallers of veranderende opvattingen niet uitsluiten, laat staan voorkomen. Maar we kunnen je wel overzicht bieden. Met een online dashboard – dus altijd beschikbaar – kun je zelf aan de knoppen draaien. Makkelijker schakelen, sneller bijsturen. Zonder chaos. Daarom draait het bij Veerkracht.

Plan nu een vrijblijvende kennismaking met ons!