De nieuwe samenwerking

Wilbert van den Brink

De samenwerking is een feit. Niet langer is het enkel een visie, een verhaal. Eindelijk zijn we klaar echt naar buiten te treden. En wat zijn we er trots op!

We leerde elkaar kennen bij een 2-daagse training van het Kinder Institute of Life Planning, in het najaar van 2019. Tim en Ferdinand, als zwagers en mede-eigenaren van Hartog Hoogveld waren nieuwsgierig naar wat Life Planning allemaal te bieden had. Alledrie wisten we op dat moment nog niet wat de toekomst ons (samen) zou brengen.

Na een periode van elkaar leren kennen, impact maken onder de vlag van Hartog Hoogveld en veel experimenteren kwam onze beslissing! Laten we samen een bedrijf starten, waar we focussen op juist het privéleven van de ondernemers.

En zo gezegd, zo gedaan. Na veel heidagen en plannen maken zijn we klaar.
Wat ons betreft vullen we elkaar perfect aan. Alledrie een passie om ook het privéleven van ondernemers aan de pakken. Ondernemers te helpen écht betere keuzes te maken, hun zakelijke doelen uit te lijnen op privédoelstellingen en bovenal hun meest ideale leven realiseren!

We zijn ondernemers. En bovenal, we zijn ervaringsdeskundigen.
Als geregistreerd Life Planner (RLP) heb ik eerstehands ervaren hoe niet alleen onze levens zijn verbeterd, maar ook hoe onze klanten dichterbij hun ideale toekomst zijn gekomen!
We kijken ernaar uit om jou te helpen betere keuzes te maken. Wij gaan er alles voor doen om jou regisseur te laten voelen van je leven! En voor ons begint dat bij een kop koffie en kennismaken. Dus schroom niet en bel!

 

 

Lees onze andere blogs

Plan nu een vrijblijvende kennismaking met ons!